Štampa na rupičastoj foliji za stakla

štampa na rupičastoj foliji Reclamare doo
stampa na rupičastoj foliji
stampa na rupičastoj foliji Beograd
štampa na rupičastoj foliji Beograd
štampa na rupičastoj foliji

izračunaj cenu

pošalji upit

Štampa na one way vision foliji

Digitalna štampa na rupičastoj foliji ima široku primenu u brendiranju izloga i stakala u kancelarijama, kao i kod brendiranja vozila. Ova vrsta folije je svetlopropusna, tako da propušta svetlost u unutrašnjost objekta ili vozila, i kroz nju se jasno vidi kada gledate iz unutrašnjosti objekta ili vozila ka spolja. Sa druge strane, kad gledate štampu na rupičastoj foliji, vidite samu reklamu ali ne i unutrašnjost objekta.

Rupičasta one way vision folija je samolepljivi pvc film namenjen za eko-solvent i solvent štampu velikog formata. Debljine 140 microna, frontalni deo za štampu je beo, a sa zadnje strane je crne boje sa lako rastvorljivim lepkom. Rupičasti delovi zauzimaju oko 40% folije, a svetlosna propusnost ovog materijala je 30%.

Što se samog lepljenja tiče, ova vrsta samolepljive folije se najlakše lepi. Stakla su u najvećem broju slučajeva ravna, a vazduh koji se istiskuje prilikom aplikacije lako izlazi kroz fabričke rupice na materijalu.

Staklene površine na autobusima, vozilima, velike staklene fasade modernih objekata – idalne su površine za ovu vrstu brendiranja i reklamiranja Vaših proizvoda i usluga!

©2019 digitalna-stampa.com Sva prava zadržana

Reclamare d.o.o. Gospodar Jovanova 44, Beograd