One Way Vision

Digitalni printovi na one way vision foliji

Digitalna štampa na rupičastoj foliji ima široku primenu u brendiranju izloga i stakala u kancelarijama, kao i kod brendiranja vozila. Ova vrsta folije je svetlopropusna, tako da propušta svetlost u unutrašnjost objekta ili vozila, i kroz nju se jasno vidi kada gledate iz unutrašnjosti objekta ili vozila ka spolja. Sa druge strane, kad gledate štampu na rupičastoj foliji, vidite samu reklamu ali ne i unutrašnjost objekta.

Rupičasta one way vision folija je samolepljivi pvc film namenjen za eko-solvent i solvent štampu velikog formata. Debljine 140 microna, frontalni deo za štampu je beo, a sa zadnje strane je crne boje sa lako rastvorljivim lepkom. Rupičasti delovi zauzimaju oko 40% folije, a svetlosna propusnost ovog materijala je 30%.

Što se samog lepljenja tiče, ova vrsta samolepljive folije se najlakše lepi. Stakla su u najvećem broju slučajeva ravna, a vazduh koji se istiskuje prilikom aplikacije lako izlazi kroz fabričke rupice na materijalu.

Staklene površine na autobusima, vozilima, velike staklene fasade modernih objekata – idalne su površine za ovu vrstu brendiranja i reklamiranja Vaših proizvoda i usluga!

©2017 digitalna-stampa.com Sva prava zadržana

Reclamare d.o.o. Gospodar Jovanova 44, Beograd